Op zoek naar een winkelpand of horecalocatie aan het gezellige en sfeervolle Spuiplein? Dan is het pand aan de Kerkstraat 51 misschien wel hét pand voor uw onderneming. In de directe omgeving bevinden zich tal van lokale ondernemers in diverse branches. Het pand ligt direct aan het Spuiplein met de terrassen, dus een unieke kans om goed onder de aandacht te komen bij toeristen en bezoekers uit de regio.

De voordelen van huren in Spakenburg

Het voormalig vissersdorp Spakenburg is met de auto gemakkelijk bereikbaar via de A1. Het heeft een mooie centrale ligging in het land, in de provincie Utrecht. Spakenburg ligt aan het Eemmeer, waar ieder jaar een tweedaagse wedstrijd voor botters en visserijschepen wordt gehouden. Het dorp trekt ook vele toeristen en bezoekers uit de regio die Spakenburg aandoen voor een bezoekje aan de botters in de museumhaven, de horeca of winkels. Iedere zaterdag is er een weekmarkt die ook veel winkelende bezoekers aantrekt.

De winkel-/horecaruimte aan de Kerkstraat ligt op een steenworp afstand van voldoende gratis parkeergelegenheid in onder andere de overdekte parkeergarage, aan het Visrokersplein en het Schansplein. 

Specificaties

Het karakteristieke pand aan de Kerkstraat is gebouwd in 2006/2007 en uitstekend onderhouden. De ruimte is 168 m² en heeft een tweede entree met winkelpuien aan de Blokkenmakerssteeg. 

Hieronder vindt u enkele specificaties van het pand:

  • Winkelpui met HR ++ veiligheidsglas en frontbreedte van ca. 7 meter.
  • 168 m² bruto vloeroppervlakte, waarvan ca. 151 m² verhuurbaar vloeroppervlak.
  • Pantry, toilet, cv ruimte met rookgas afvoer en meterkast aanwezig.
  • Energielabel A.
  • Casco plus oplevering.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het winkelpand aan de Kerkstraat 51 in Spakenburg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt een mail sturen naar info@embvastgoed.nl of telefonisch contact opnemen via 033 - 489 3737.