Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte? Schakel dan de hulp in van EMB Vastgoed, uw lokale partner. We bieden commercieel vastgoed aan in een straal van circa 60 kilometer rond Bunschoten-Spakenburg. Hierbij kunt u denken aan een opslag-, bedrijfs- of winkelruimte. Wij helpen u graag om uw dromen te verwezenlijken met onze kennis van de panden, locaties en de mensen uit de omgeving. Aan de hand van deze informatie kunnen wij u voorzien van een juist advies. Benieuwd naar ons aanbod? Ontdek op onze site het aanbod van onze nieuwste bedrijfsunits. Hieronder geven we alvast een kleine impressie 

De Kooihoek 18  Bunschoten-Spakenburg bouwjaar 2019

De bedrijfs- en opslagunits van De Kooihoek zijn gelegen op een uitstekende locatie op bedrijventerrein Haarbrug-Zuid in Bunschoten-Spakenburg. Bent u ZZP’er of wilt u de unit gebruiken als opslag voor uw webwinkel of handelsonderneming? We hebben maar liefst 21 ruimtes tot onze beschikking die u kunt huren. De bedrijfsunits zijn 24/7 te bereiken en er is camerabeveiliging op het terrein. 

Zoals u op de foto’s ziet, zijn er units in diverse maatvoeringen. We hebben units van 30 m² tot 90 m². Het terrein wordt ’s nachts automatisch afgesloten door een elektrische schuifpoort. De units zijn uitsluitend geschikt voor bedrijfsactiviteiten. Een gladde betonvloer is geschikt voor zware vloerbelasting en de overheaddeur met loopdeur is elektrisch te bedienen met een afstandsbediening. U heeft een eigen postadres, waardoor u uw eigen woonadres niet hoeft af te geven. 

Houd er rekening mee dat de huurperiode minimaal 1 jaar is. Heeft u interesse in één van de bedrijfsunits van EMB Vastgoed? Bel dan voor meer informatie naar 033-4893737 of mail naar info@embvastgoed.nl. Wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken.