Deze week wordt fase twee van de Kooihoek opgeleverd. Dat betekent dat huurders vanaf deze week dus al gebruik kunnen maken van hun opslagunit. Er zijn momenteel nog maar 3 units beschikbaar. Wees er dus snel bij en ontvang deze week al de sleutels van uw nieuwe unit!

Bedrijfsunits in De Kooihoek

Komt u uit de buurt van Bunschoten-Spakenburg en bent u op zoek naar een bedrijfsunit? Dan bieden de units op de Kooihoek uitkomst! Het bedrijventerrein ligt op een steenworp afstand van de A1 en is daardoor gemakkelijk bereikbaar.

Hieronder ziet u hoe de units over het terrein zijn verdeeld.

Oplevering bedrijfsunits

De units op de Kooihoek zijn geschikt voor ZZP’ers, handelsondernemingen, ambulante handel en bijvoorbeeld als opslag voor webwinkels. Ze worden compleet verhuurd. Hierin zitten ook voorzieningen als de elektrisch bedienbare overheaddeur, elektriciteitsaansluiting, ledverlichting binnen en buiten de unit en een gladde betonvloer, die geschikt is voor extra zware vloerbelasting (max 2000 kg/m2).

Ook niet onbelangrijk: de units zijn 24/7 toegankelijk en het terrein wordt ’s nachts afgesloten door een elektrische schuifpoort. Ook mag camerabeveiliging uiteraard niet ontbreken. Dat biedt toch een stukje veiligheid. U heeft trouwens ook een eigen postadres. Meer informatie vindt u hier

De afbeelding hieronder geeft een impressie van een bedrijfsunit (73 m2).

Hieronder ziet u hoe een bedrijfsunit  van 62 m2 ingedeeld kan worden.

Beschikbaarheid

Wilt u een bedrijfsunit huren op De Kooihoek? Dan moet u er snel bij zijn! Er is nog één unit van 62 m2 beschikbaar en er zijn er nog twee van 73 m2. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Bel ons gerust of stuur een mail naar info@embvastgoed.nl. Wij helpen u graag verder.