Wilt u een winkelruimte huren die u vrijwel meteen kunt betrekken? Dan moet u zeker eens een kijkje nemen aan de Sluisweg 10, een winkelpand in het hart van Spakenburg. In de Sluisweg bevinden zich meerdere lokale ondernemers in diverse branches. Ideaal dus voor de detailhandel!

Huren in Spakenburg

Het voormalig vissersdorp Spakenburg is met de auto gemakkelijk bereikbaar via de A1. Het heeft een mooie centrale ligging in het land, in de provincie Utrecht. Spakenburg ligt aan het Eemmeer, waar ieder jaar een twee-daagse wedstrijd voor botters en visserijschepen wordt gehouden. Tijdens de Spakenburgse dagen besteden de inwoners extra aandacht aan de Spakenburgse klederdracht. Hier is zelfs een museum aan gewijd. Het is een dorp met veel historie en enkele gemeentelijke- en rijksmonumenten! 

De winkelruimte aan de Sluisweg ligt op een steenworp afstand van voldoende gratis parkeergelegenheid. Er bevindt zich onder andere een overdekte parkeergarage in de buurt. Het ligt in het hart van de winkelstraat van Spakenburg en is goed zichtbaar en bereikbaar voor mensen. Het ligt op de looproute van het Oostplein en het Spuiplein. 

Specificaties

Het opleveringsniveau van de winkelruimte is zeer hoog, waardoor u er direct kunt intrekken met uw onderneming zonder dat hier hoge verbouwingskosten aan te pas komen. De ruimte is voorzien van een nieuwe winkelpui en de wanden zijn geschilderd met schrobvaste muurverf. De tegelvloer is afgecoat met een epoxy rolcoating. 

Hieronder vindt u enkele specificaties van het winkelpand:

  • Winkelruimte van ca. 60 m2
  • Eigen meterkast + elektra
  • Eigen toilet
  • Systeemplafond met LED-verlichting
  • Mitsubishi verwarming/airco