Op zoek naar een winkelruimte op een uitstekende locatie in het centrum van Baarn? Dan is de Laanstraat 42 een goede optie! In de directe omgeving van de winkelruimte bevinden zich veel andere winkels en plaatselijke publiekstrekkers, zoals een bakker, bloemist en verschillende horecagelegenheden. 

Winkelruimte huren in Baarn

De Laanstraat in Baarn is een ideale locatie om een winkelpand te huren. Het levendige winkelhart is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar. De winkelpromenade van Baarn heeft door het veelzijdige winkelaanbod, en het feit dat men er gratis kan parkeren, een grote aantrekkingskracht. Niet alleen de winkelvoorziening in het centrum zorgt voor bezoekers, ook de recreatieve waarde  van Lage Vuursche en Kasteel Groeneveld trekken jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers. 


De winkelruimte aan de Laanstraat in Baarn is uitermate geschikt voor:

  • Detailhandel
  • Dienstverlening
  • Horeca “op aanvraag”

De vloeroppervlakte omvat ongeveer 140 m2: 

  • 125 m2 winkelruimte 
  • 15 m2 pantry, toilet en magazijn 


Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over het winkelpand aan de Laanstraat 42 in Baarn? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt een mail sturen naar info@embvastgoed.nl of telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer 033 – 489 3737. Wij helpen u graag!