U kunt er niet omheen in deze uitzonderlijke periode: de corona maatregelen! Of het nu bedrijven betreft of gewoon als persoon, iedereen heeft op de een of andere manier te maken met de huidige richtlijnen. En hoewel veel van de corona maatregelen inmiddels zijn versoepeld door het RIVM, gelden voor bijvoorbeeld bezichtigingen van huizen en bedrijfspanden nog bepaalde richtlijnen. Richtlijnen waar ook wij uiteraard rekening mee houden. 

Een bedrijfspand bezichtigen

Ondanks het coronavirus kunnen afspraken, zoals het bezichtigen van een bedrijfspand of winkelruimte, met aangepaste maatregelen ‘gewoon’ doorgaan. Er zijn wel enkele zaken waar we allemaal rekening mee moeten houden. Er kunnen maar een beperkt aantal mensen, samen met de bedrijfsmakelaar, in de ruimte aanwezig zijn. Uiteraard op gepaste afstand! Bij aanvang worden handen gedesinfecteerd. 

Richtlijnen die overal gelden

Natuurlijk hebben wij ook te maken met richtlijnen die in het algemeen voor iedereen gelden, niet alleen in vastgoed- en makelaarsland. Denk hierbij aan:

  • Geen handen schudden
  • Regelmatig handen wassen, zeker vóór een afspraak of bezichtiging
  • Een afspraak afzeggen wanneer u verkouden / grieperig bent of veel moet hoesten
  • Een afspraak afzeggen wanneer u – op welke wijze dan ook – in contact bent geweest met corona. 

Het zijn voor iedereen gekke tijden, dus vragen wij u ons te helpen door (o.a.):

  • De instructies van de makelaar op te volgen tijdens de bezichtiging
  • U te houden aan de hygiëne voorschriften

Vragen?

Meer weten over bezichtigingen, hoe wij omgaan met de RIVM richtlijnen of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons gewoon bereiken via het mailadres info@embvastgoed.nl of bellen naar 033 - 4893 737.