EMB Vastgoed is specialist in vastgoedadvies, vastgoedverhuur en vastgoedbeheer. Dit doen we voor zowel kleine zelfstandigen en (startende) winkeliers als voor grootwinkelbedrijven met groeiplannen. Wij helpen u graag met het verwezenlijken van uw dromen! We zijn actief in een straal van 60 kilometer in en rondom Bunschoten-Spakenburg.

Bent u nog op zoek naar een geschikte opslagunit of kantoorruimte in Bunschoten en omgeving? Hieronder hebben we enkele optie voor u uitgelicht.

Haarbrug-Zuid

Op bedrijventerrein Haarbrug-Zuid heeft EMB Vastgoed de bouw van fase 1 en 2 afgerond van het EMB Unitpark. Waar fase 1 en 2 bestonden uit zelfstandige bedrijfs-/ opslagunits bestaat fase 3 uit kantoren. Fase 3 is in voorbereiding en de verwachting is dat de bouw medio begin Q2 2021 wordt gestart. We houden u uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen!

De bedrijfsunits zijn gelegen op een uitstekende locatie aan het begin van het bedrijventerrein Haarbrug-Zuid. Het ligt op een steenworp afstand van de A1. Tijdens uw aanwezigheid mag er op het terrein voor uw eigen unit worden geparkeerd (of aan de voorkant van het terrein).

 

Haarbrug-Noord

Het kantoorgebouw op Haarbrug-Noord ligt op een uitstekende zicht locatie aan een doorgaande weg van het bedrijventerrein. Dat maakt het erg toegankelijk! Het ligt zeer centraal gelegen. Bovendien bevindt het unitpark van EMB Vastgoed zich vlakbij de uitvalswegen naar de A1, A27 en A28. Ideaal! Ook goed om te weten: het kantoor heeft energielabel A.

Op de begane grond heeft het kantoorgebouw een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van circa 86 m². Het kantoor beschikt over een gezamenlijke hoofdentree, welke wordt gedeeld met de kantoorruimte op eerste verdieping. Groeit uw onderneming, dan is het mogelijk om de eerste verdieping er ook bij te huren (per eind Q4 2021).De ruimte is ideaal te combineren met de naastgelegen bedrijfsunit Haarbrug 16A.

 

Ook uw ambities waarmaken?

Wilt u meer informatie over de bedrijfsunits en kantoren die we verhuren? Of bent u geïnteresseerd in het huren van een unit? Neem dan vrijblijvend contact met ons, wij helpen u graag verder. U kunt een mailtje sturen naar info@embvastgoed.nl of telefonisch contact opnemen via 033 - 489 3737.