Het is voor iedereen een roerige tijd geweest. En nog steeds staan we niet waar we zouden willen staan met betrekking tot Corona. Of je onderneming nou hard is geraakt door de huidige situatie of juist niet, we blijven allemaal doorbikkelen! We zijn in ieder geval in een fase beland waarin we weer verder kijken dan Corona. Ook voor jouw bedrijf is er misschien veel veranderd.

Kleiner of juist groter winkelpand huren

De afgelopen maanden heeft op iedereen invloed gehad. Waar bij het ene bedrijf de aankopen door het dak gingen, zijn er ook bedrijven waar het juist minder goed gaat in deze periode. Dat zet je toch aan het denken. Bij de ene komt immers meer geld binnen dan ooit gedroomd en bij de ander staat het water aan de lippen. Het is daarom niet gek om na te denken over je huidige bedrijfslocatie. Is het winkelpand waar je nu zit niet meer betaalbaar, op dit moment veel te groot of juist te klein geworden? Misschien is dit hét moment om een nieuwe ruimte te gaan zoeken voor jouw onderneming. In het aanbod van EMB Vastgoed vind je onder andere bedrijfsboxen en winkelpanden die geschikt kunnen zijn voor jouw onderneming, allemaal in de regio Bunschoten-Spakenburg.

Ander kantoorpand huren

Het zal je niet ontgaan zijn dat in het laatste anderhalf jaar thuiswerken heel normaal is geworden. Veel werknemers hebben aangegeven ook na de Corona crisis een paar dagen in de week thuis te willen blijven werken. Bij veel bedrijven is dat ook mogelijk. Dat biedt mogelijkheden! Het kan namelijk zomaar zijn dat je huidige kantoorpand op een gegeven moment te groot is (geworden) en er meer werkplekken leeg komen te staan. Zonde! Ook dan is het niet onverstandig om eens rond te kijken naar een andere kantoorruimte, zodat je zowel op ruimte als kosten kan besparen.

EMB Vastgoed verhuurt onder meer in een straal van 60 km rond Bunschoten-Spakenburg. Representatieve kantoorruimten voor uiteenlopende wensen en eisen, zoals het kantoorgebouw aan de Haarbrug in Bunschoten. Gelegen op een uitstekende locatie aan de doorgaande weg van een bedrijventerrein.

Al onze panden onderhouden we zorgvuldig. Ze hebben een goede uitstraling, een gunstige ligging en een reële prijs. Alle kansen dus voor succes! Denk alvast na over welke (nieuwe) eisen je stelt voor een kantoorpand. Wij helpen je vervolgens graag verder.