Fase 1 en 2 afgerond: opslagruimtes in gebruik

Op bedrijventerrein Haarbrug-Zuid is EMB Vastgoed de afgelopen periode bezig geweest met de bouw van het EMB Unitpark. De locatie voor dit project is de Kooihoek te Bunschoten. De eerste twee fases van de bouw zijn al afgerond. Deze fases bestonden uit het realiseren van zelfstandige opslagruimtes die zowel door particulieren als bedrijven gebruikt kunnen worden. Alle units beschikken onder andere over:

Een elektrisch bedienbare overheaddeur
Elektriciteitsaansluiting
Ledverlichting binnen en buiten de unit
Een gladde betonvloer die geschikt is voor zeer zware vloerbelasting (max. 2000 kg/m2).

De opslagunits, gesitueerd aan de Kooihoek 14-18 te Bunschoten, zijn eind vorig jaar in gebruik genomen.

 

Fase 3 in voorbereiding: bouw kantoren

Aan de Neerduist 5 wordt nu Fase 3 voorbereid, waarin er nieuwe kantoorruimtes gebouwd gaan worden. De bouw van de eerste van de drie kantoorgebouwen is ondertussen in volle gang en de oplevering staat gepland voor het derde kwartaal. Het bedrijventerrein waar de kantoren gebouwd zullen worden is heel gemakkelijk te bereiken via de A1. Bovendien biedt deze locatie ook prachtige uitzichten over Amersfoort. De kantoorruimtes die beschikbaar komen zullen minimaal 100 m² zijn en een luxueuze uitstraling met een verfijnd afwerkingsniveau krijgen. Er is ook de mogelijkheid om een kantoor in combinatie met een bedrijfsopslag te huren. De prijs is op aanvraag.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de bouw van de kantoren aan de Neerduist 5? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 033 – 489 3737 of een e-mail sturen naar info@embvastgoed.nl. Wij houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent de voortgang van de bouw!