We zijn er druk mee bezig geweest, het bouwen van EMB Unitpark. We hadden fase 1 en 2 al afgerond van ons project EMB Vastgoed Unitpark aan Neerduist 5. Nu vermelden we met trots dat fase 3 is afgerond. Fase 4 is nu verder in voorbereiding en dit betreft de nieuwbouw van 2 separate kantoorgebouwen.

Gloednieuwe kantoren Neerduist 5
Fase 3 betrof de bouw van kantoorruimtes. EMB Vastgoed heeft haar intrede al gedaan in dit prachtige, luxueuze en nieuwe pand en we zijn daar vanaf nu dan ook gevestigd. Alle kantoorruimtes in dit nieuwe pand hebben een hoogwaardige en luxe uitstraling. Het gebouw wordt all-electric verwarmd en gekoeld en is voorzien van een WTW systeem. WTW staat voor een warmteterugwin systeem. Het is een luchtverdeelsysteem dat lucht op de juiste plek toe- en afvoert. Het gebouw is uitgerust met het oog op de toekomst en daar hoort duurzaamheid bij. Daarom hebben we ook gezorgd voor zonnepanelen op het dak. Vanwege deze duurzame uitrusting heeft het kantoorgebouw energielabel A++.

Start bouw neerduist 5 tot nu
In 2019 zijn we de bouw gestart van dit grote project wat uit drie fases bestaat. De eerste en tweede fase bestonden uit de bouw en het gereed maken van bedrijven- en opslagunits. De  derde fase bestond uit het bouwen en afronden van dit grootse project met moderne kantoorruimtes. De kantoorruimten zijn nu ook klaar voor de verhuur. De mogelijkheid is er om deze samen met een bedrijfsunit of opslagunit te huren. Alles is gloednieuw opgeleverd, voorzien van een luxe uitstraling en afwerking. De ideale uitstraling voor een frisse start van uw bedrijf.  

De omgeving
De kantoorruimtes liggen aan de rand van de weidse en rustgevende Haarde Polder, omdat de kantoorruimtes voorzien zijn van grote hoge ramen heeft u te alle tijde een prachtig uitzicht. Het voelt alsof u zich in the middle of nowhere bevindt, maar dit is allerminst het geval. Het hele complex, kantoorruimtes, bedrijfs- en opslagunits, bevindt zich namelijk ook vlakbij de A1 die overgaat in de Amersfoortseweg ofwel de N199. De grote weg N199 komt uit op de Neerduist. U bent makkelijk bereikbaar voor klanten, terwijl uw werknemers van een fijne omgeving genieten, waar ze in de pauze even een frisse neus in de groene polder kunnen halen. Natuurlijk zijn er ook voldoende parkeerplaatsen ter beschikking. Al met al gaat het om mooie, professionele en complete kantoorunits die van alle gemakken zijn voorzien.

Vragen over de verhuur
Bent u benieuwd of u zich hier wilt vestigen aan de Neerduist 5, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn.