Bent u op zoek naar een opslagruimte? Wij hebben verschillende opslagruimten in ons actuele aanbod vermeld staan. Wat voor opslagruimte u nodig heeft is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. De veiligheid, bereikbaarheid, indeling en grootte zijn voorkeuren waar u rekening mee kunt houden.

Een opslagruimte kan voor verschillende mogelijkheden gebruikt worden. Wellicht heeft u geen ruimte voor uw inboedel of kantoorartikelen en wilt u deze spullen wel graag ergens kwijt. Of misschien wilt u gewoon bepaalde items veilig opbergen. Een opslagruimte huren biedt de uitkomst!

De opslagruimtes van EMB Vastgoed

Elke opslagruimte heeft verschillende kenmerken. Wanneer u een kijkje neemt in ons actuele aanbod ziet u direct wat voor type opslagruimte het is. Dit kan een garagebox zijn maar ook een bedrijfsunit. Daarnaast hebben wij enkele appartementen en beleggingspanden in ons aanbod. U ziet in het overzicht ook direct de status van de ruimtes. Als er geen ‘verhuurd’ of ‘verkocht’ bij staat dan is de ruimte nog beschikbaar. Hierbij staat ook de huur/koopprijs vermeld.

U kunt heel eenvoudig de kenmerken van een specifieke opslagruimte bekijken. De kenmerken zijn gespecificeerd in overdracht, bouw, inhoud en oppervlakte. Bovendien kunt u allerlei aanvullende informatie vinden zoals bouwtype, de oppervlakte, natuurlijk de locatie en eventuele toegevoegde foto’s.

Voordelen van een opslagruimte

Zoals eerder benoemd kunt u een opslagruimte voor vele mogelijkheden gebruiken. Maar wat zijn uiteindelijk de voordelen van een opslagruimte huren? Voor veel mensen is één van de grootste voordelen dat er meer ruimte wordt gecreëerd en u een veilige ruimte heeft om artikelen op te slaan. Bovendien hebben onze opslagboxen camerabeveiliging. Hierdoor zijn de spullen die u opbergt vaak beter beschermd dan bij uw thuis of op kantoor. De opslagruimtes hebben daarnaast nog vaak extra beveiliging in de vorm van een elektrische schuifpoort.

Heeft u interesse in een bepaalde opslagruimte of vragen over ons actuele aanbod? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op 033-4893737 of een mail sturen naar info@embvastgoed.nl