EMB Vastgoed is specialist in vastgoedadvies, vastgoedverhuur en vastgoedbeheer. Dit doen we voor zowel kleine zelfstandigen en (startende) winkeliers die hun dromen willen waarmaken als voor grootwinkelbedrijven met groeiplannen. We zijn actief in een straal van 60 kilometer rond Bunschoten-Spakenburg.

Prettig en lonend
Wat verwacht u van een vastgoedpartner? We horen het graag. Want we stellen graag onze klanten centraal. Maar dan ook écht. We houden van een goede samenwerking die – ook op de lange termijn prettig en lonend is voor beide partijen: voor u als ondernemer én voor ons als vastgoedpartij.

Samen ondernemen, samen groeien
Onze adviezen beperken zich zeker niet alleen tot het pand alleen. We denken ook graag mee over inrichting, zichtbaarheid en communicatie; zaken die bijdragen aan rendement en continuďteit. We beschouwen het als onze verantwoordelijkheid om onze huurders verder te helpen. Samen ondernemen, samen groeien. Dát is ons motto.

We kennen de lokale markt
We kennen de lokale markt. En verzamelen tal van gegevens over de inwoners, van inkomen tot koopgedrag. Mede op basis van deze informatie besluiten we of we een pand kopen. Bovendien helpt het ons in de advisering van onze klanten.

Anno 1948
EMB Vastgoed hecht aan continuďteit voor u als ondernemer. Dat komt omdat we daar ook zélf belang aan hechten. Neem nu ons eigen bedrijfsgeschiedenis. Die voert terug tot 1948 (!). In dat jaar begon opa Wijnant Bonneveld een bouwbedrijf.

Lees meer over de geschiedenis van EMB Vastgoed