Plannen om een winkelpand of bedrijfspand te huren? We adviseren u er graag over. Met actuele kennis van de lokale situatie en de kansen die het biedt. Vastgoedadvies als stevige basis.

Uw verwachtingen en doelstellingen
Heeft u een pand van ons op het oog? Dan brengen we samen een bezoek. Voldoen de grootte, indeling en ligging aan uw verwachtingen en uw doelstellingen? Zijn er aanpassingen gewenst? En zo ja, wie gaat daarin investeren: u, wij of allebei? Voor een optimaal vastgoedadvies horen we graag meer over uw plannen. Om welke activiteiten gaat het? In welke sector en voor welke doelgroep? U kunt volledig rekenen op onze discretie; uw plannen zijn bij ons in vertrouwelijke handen.

Gesprek over de mogelijkheden
Tijdens een vervolggesprek nemen we alles verder door. Voldoet het pand aan de wensen of onderzoeken we andere mogelijkheden? We zijn ook benieuwd naar uw financiële plan. Immers, het is belangrijk dat u vertrouwen heeft in ons en onze aanpak. En andersom willen wij u natuurlijk vertrouwen hebben uw plannen. Want wederzijds vertrouwen is de basis van continuïteit in de samenwerking.

Aanpassingen aan en in het pand
Voldoet het pand, maar zijn er aanpassingen nodig? Ook daarover gaan we graag open en eerlijk het gesprek aan. Wat kunt u verwachten van ons als eigenaar van het pand? En wat doet u zelf? Op basis van uw wensen en plannen komen we tot een passende oplossing. Het is onze ervaring dat we daar altijd uitkomen; in goed overleg en naar ieders tevredenheid. Bij elke aanpassing staat de kwaliteit voorop.

Vastgoedontwikkeling door EMB Vastgoed
Bespreek met ons ook gerust de mogelijkheden van vastgoedontwikkeling. Veel van de panden die we verhuren, hebben we zelf ontwikkeld. We hebben ook op dat gebied veel kennis en ervaring.

Lees meer over:

Vastgoedbeheer