Elk pand dat we verhuren is in optimale visuele en technische conditie. Dat is het resultaat van zorgvuldig periodiek onderhoud. Dat is natuurlijk belangrijk voor u als huurder. En ook we hebben er natuurlijk baat bij goed beheer. We hebben daarin dus een gemeenschappelijk belang. Op het gebied van vastgoedbeheer werken we dus graag goed samen met onze huurders.

Jaarlijks overleg
We zijn enorm benieuwd hoe het u vergaat. En komen dus graag zo nu en dan even langs. Als u daar tenminste prijs op stelt. We komen in elk geval minimaal eens per jaar langs. Het gesprek gaat natuurlijk over de staat van het onderhoud van het pand. Is er misschien schilderwerk nodig? Zijn er klemmende deuren? Is er lekkage? Zo nodig ondernemen we actie.

Inderdaad, dat is wat elke vastgoedmakelaar doet. Maar wij doen graag mr. Als u dat wilt denken we ook mee over ander zaken. Zoals plannen en potentie voor het komende jaar. Dat doen we met jarenlange kennis van en ervaring met het reilen en zeilen in de detailhandel. Die extra stap dt is de kracht van EMB Vastgoed.

Bekijk ons beschikbare aanbod winkelpanden, bedrijfspanden en opslagruimten