Winkelpand huren

Een eigen winkel beginnen? Van harte! Dat is een prachtige droom om te realiseren. Maar het succes komt niet vanzelf. Het draait om het concept, de financiering en om het winkelpand dat u wilt huren.EMB Vastgoed adviseert u graag compleet over het juiste winkelpand op de juiste locatie. Dat doen we onder meer met kennis van de lokale markt. En met de motivatie om uw plannen tot een succes te helpen maken.

U vindt onze winkelpanden in een straal van circa 60 kilometer rond Bunschoten-Spakenburg. De panden variëren in grootte van circa 60 m² tot circa 3.500 m².

Bekijk onze panden

Het selecteren van een winkelpand
Indeling, grootte, uitstraling, voorzieningen en natuurlijk de locatie … er zijn heel veel zaken om op te letten. Doe dit dus zorgvuldig. Want het pand en de locatie maken het verschil tussen succes en teleurstelling. Ga daarom alleen in zee met een vastgoedpartij waar u volledig vertrouwen in heeft. Die u laat nadenken, op nieuwe ideeën brengt en waarmee u als het ware samen de stap waagt.

Met kennis van de lokale markt
EMB Vastgoed vindt het prachtig om u op weg te helpen naar succes. Immers, we zijn zélf ondernemers. We weten alles van bevolkingsopbouw, het gemiddelde inkomen en de verhouding tussen huur- en koopwoningen. Ook zijn we op de hoogte van de passantenstromen langs het pand. En natuurlijk houden we de landelijke markt nauwlettend in de gaten. Kortom, we laten – net als u – zo min mogelijk aan het toeval over.

In gesprek over indeling en inrichting
We horen vooral ook graag meer over úw plannen, dromen en verwachtingen. Hoe meer we daarvan weten, hoe beter we u kunnen adviseren. En heeft u uw keuze gemaakt? Dan gaan we in gesprek over de indeling en inrichting van uw winkelpand.

Lees meer over vastgoedadvies en vastgoedbeheer

Vind uw winkelpand

Bekijk ons actuele aanbod winkelpanden